Webinar - Artificial intelligence Forum "If dogs can smell cancer...why can't we?"

 
  Activitat Online —
17/06/2021
17/06/2021 -- De 16:00h a 17:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El dijous 17 de juny a les 16:00 h se celebra la següent sessió del Fòrum Online sobre Machine Learning i  Intel.ligència Artificial, “If dogs can smell cancer...why can't we?” a càrrec de Judit Girò Benet, guanyadora del Premi Internacional Dyson 2021. 

En la conferència s'uneixen els dos aspectes, l'aplicació de la intel·ligència artificial a la medicina i el context de desenvolupament que li proporciona la start-up que ha creat recentment. 

Podràs accedir a la sessió a través d'aquest enllaç    

Dissenyat segons el sistema olfactiu i les neurones olfactives d’un gos, la Blue Box és un dispositiu mèdic en desenvolupament impulsat per la intel·ligència artificial. Està pensat per pacients amb càncer de mama i es podrà fer servir al domicili  de manera no invasiva i sense radiació. És econòmic i fàcil d’utilitzar: només cal introduir una mostra d’orina en una caixeta!

 La Blue Box es va crear per l’elevada necessitat de proporcionar una millor assistència sanitària a totes les dones de tot el món. Volem crear un canvi en la nostra manera de lluitar contra el càncer de mama com a societat. 

En aquesta breu xerrada repassarem el procés de disseny per convertir la Blue Box d’una idea a un prototip. Explicarem com la Blue Box per olfatejar el càncer no és tan diferent d’un iPhone en tant que reconeix la vostra cara per desbloquejar la pantalla.

 Inscriu-t'hi aquí

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.