Si t'agrada divulgar ciència de manera original, participa en el concurs de monòlegs!

 
12/11/2021 to 21/11/2021
12/11/2021 -- From 09:00h to 00:00h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Aquest any la 15a Jornada Científica del VHIR tornarà a comptar amb un espai de monòlegs on vosaltres sereu els protagonistes! I en el marc de la Setmana de la Ciència 2021, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre, es farà la 3a edició del concurs "Els Monòlegs del Club de la Ciència".  

L'objectiu dels concursos de monòlegs científics és promoure la ciència d’una manera sintètica, amena i entenedora en format de presentació oral i sense el suport de cap altre material.

Per això, t'animem que et preparis un monòleg i el presentis tant al concurs de la Setmana de la Ciència com a la Jornada Científica del VHIR.

Si vols participar en algun dels concursos, posa't en contacte amb la Direcció de Comunicació del Campus al correu electrònic rsc@vhebron.net: t'informarem de les bases del concurs i tramitarem la teva inscripció!

Aquestes són les dates límits per a inscriure-s'hi:


Monòlegs de la Jornada Científica del VHIR: 20 de novembre de 2021


Els Monòlegs del Club de la Ciència: 13 d'octubre de 2021

 

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.