Si t'agrada divulgar ciència de manera original, participa en el concurs de monòlegs!

 
12/11/2021 al 21/11/2021
12/11/2021 -- De 09:00h a 00:00h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Aquest any la 15a Jornada Científica del VHIR tornarà a comptar amb un espai de monòlegs on vosaltres sereu els protagonistes! I en el marc de la Setmana de la Ciència 2021, que se celebrarà del 12 al 21 de novembre, es farà la 3a edició del concurs "Els Monòlegs del Club de la Ciència".  

L'objectiu dels concursos de monòlegs científics és promoure la ciència d’una manera sintètica, amena i entenedora en format de presentació oral i sense el suport de cap altre material.

Per això, t'animem que et preparis un monòleg i el presentis tant al concurs de la Setmana de la Ciència com a la Jornada Científica del VHIR.

Si vols participar en algun dels concursos, posa't en contacte amb la Direcció de Comunicació del Campus al correu electrònic rsc@vhebron.net: t'informarem de les bases del concurs i tramitarem la teva inscripció!

Aquestes són les dates límits per a inscriure-s'hi:


Monòlegs de la Jornada Científica del VHIR: 20 de novembre de 2021


Els Monòlegs del Club de la Ciència: 13 d'octubre de 2021

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.