Psicologia clínica

Accredited places

3

Research groups
Document

Clinical Psychology training itinerary

Contact with the teaching unit

Els psicòlegs residents de l'especialitat de Psicologia Clínica tenen l'oportunitat de formar-se en diferents àrees de coneixement, des d'una vessant assistencial, docent i de recerca en un entorn hospitalari d'alta complexitat rigorós i innovador.

La seva formació s'enquadra en un context integral des de diferents marcs teòrics en programes transversals que inclouen el diagnòstic i la intervenció en població infantojuvenil i adulta. Al llarg de la residència s'ofereix l'oportunitat de treballar en equips multidisciplinaris i de coordinar-se amb altres especialitats, fomentant el treball en equip. 

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron? 

  • Perquè comptem amb un equip de psicòlegs clínics experts en diferents àrees d'especialització. A més, gràcies a una sèrie d'acords amb altres dispositius externs, els residents tenen accés a diferents tipus de processos diagnòstics, fet que enriqueix la seva formació.
  • Perquè som líders en unitats d'especialització en salut mental entre les quals, les unitats de Neuropsicologia, Trastorn per Dèficit d'Atenció, Trastorn Límit de Personalitat i per Estrès Posttraumàtic, Psiquiatria Transcultural i Patologia Dual.
  • Perquè els nostres residents tenen accés a línies de recerca de l'àmbit nacional i internacional i oferim facilitats que fan possible l'obtenció de beques i ajudes de prestigi internacional, així com la publicació de multitud d'articles d'alt factor d'impacte, amb una mitjana anual de més de 180 punts.
  • Perquè busquem l'excel·lència en la docència i fomentem que els residents participin en cursos, jornades i congressos que complementin la seva formació.

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.