Psicologia clínica

Places acreditades

3

Grups de recerca
Document

Itinerari formatiu Psicologia clínica

Contacta amb la unitat docent

Els psicòlegs residents de l'especialitat de Psicologia Clínica tenen l'oportunitat de formar-se en diferents àrees de coneixement, des d'una vessant assistencial, docent i de recerca en un entorn hospitalari d'alta complexitat rigorós i innovador.

La seva formació s'enquadra en un context integral des de diferents marcs teòrics en programes transversals que inclouen el diagnòstic i la intervenció en població infantojuvenil i adulta. Al llarg de la residència s'ofereix l'oportunitat de treballar en equips multidisciplinaris i de coordinar-se amb altres especialitats, fomentant el treball en equip. 

Per què fer l’especialitat a Vall d’Hebron? 

  • Perquè comptem amb un equip de psicòlegs clínics experts en diferents àrees d'especialització. A més, gràcies a una sèrie d'acords amb altres dispositius externs, els residents tenen accés a diferents tipus de processos diagnòstics, fet que enriqueix la seva formació.
  • Perquè som líders en unitats d'especialització en salut mental entre les quals, les unitats de Neuropsicologia, Trastorn per Dèficit d'Atenció, Trastorn Límit de Personalitat i per Estrès Posttraumàtic, Psiquiatria Transcultural i Patologia Dual.
  • Perquè els nostres residents tenen accés a línies de recerca de l'àmbit nacional i internacional i oferim facilitats que fan possible l'obtenció de beques i ajudes de prestigi internacional, així com la publicació de multitud d'articles d'alt factor d'impacte, amb una mitjana anual de més de 180 punts.
  • Perquè busquem l'excel·lència en la docència i fomentem que els residents participin en cursos, jornades i congressos que complementin la seva formació.

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.