Celebrem el Nadal a Vall d'Hebron

Les festes nadalenques també arriben a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on s'han organitzat una sèrie d'activitats perquè el Nadal no passi de llarg.

15/12/2021

Per a fer més agradable l'estada en el centre hospitalari de pacients i familiars en unes dates tan assenyalades com les que s'acosten, l'Hospital Universitari Vall d’Hebron ha organitzat una sèrie d'activitats destinades a mantenir l'esperit nadalenc. Totes elles pensades tenint en compte les restriccions que es mantenen a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les activitats estan pensades perquè tant els pacients pediàtrics, adolescents i adults  i els i les professionals del centre sanitari puguin viure el Nadal de la millor manera possible.

Les activitats que es duran a terme durant aquests dies nadalencs són les següents:

Del 13 al 15 de desembre: Taller de manualitats. Cada dia, des de les 09.00 fins a les 13.00, i des de les 15.00 a les 19.00, es duran a terme una sèrie de tallers de treballs manuals en el vestíbul de la planta 0 de l’Hospital Infantil, l’entrada per la plaça Messi, i el vestíbul de la planta -2 de l’Hospital Infantil, l’entrada de les consultes externes.  

Dia 22: Vine a fer Cagar el Tió. Els nens i les nenes tindran l'oportunitat de fer Cagar el Tió. Entre les 11.00 i les 13.00 es farà un circuit per les diferents plantes d'hospitalització.

Dia 24: Descens Vertical del Pare Noel. Un dia molt especial per als nens i les nenes, que podran contemplar el descens de Pare Noel, a les 12.00, que baixarà per l’exterior de la torre de l’Hospital de la Dona. A més, el personal de planta entregarà un regal de part del Pare Noel a cada nen i nena a l’hora d’esmorzar.

Dia 24: Concert de Piano Maria Canals. En el vestíbul de la planta 0 de l’Hospital Infantil, es durà a terme un concert de piano a les 12.30.

Dia 6 de gener: Benvinguda als Reis Mags. A les 09.30, al vestíbul  de la planta 0 de l’Hospital Infantil es donarà la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient, que com sempre arribaran plens de regals per a tots els nens i nenes. Al matí, els nens rebran un regal dels Reis Mags d’Orient amb l’esmorzar. Els adults també rebran un detall, gentilesa de l’Associació Cívica La Nau – Banc de productes no alimentaris.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.