Celebrem el Nadal a Vall d'Hebron

Les festes nadalenques també arriben a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on s'han organitzat una sèrie d'activitats perquè el Nadal no passi de llarg.

15/12/2021

Per a fer més agradable l'estada en el centre hospitalari de pacients i familiars en unes dates tan assenyalades com les que s'acosten, l'Hospital Universitari Vall d’Hebron ha organitzat una sèrie d'activitats destinades a mantenir l'esperit nadalenc. Totes elles pensades tenint en compte les restriccions que es mantenen a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les activitats estan pensades perquè tant els pacients pediàtrics, adolescents i adults  i els i les professionals del centre sanitari puguin viure el Nadal de la millor manera possible.

Les activitats que es duran a terme durant aquests dies nadalencs són les següents:

Del 13 al 15 de desembre: Taller de manualitats. Cada dia, des de les 09.00 fins a les 13.00, i des de les 15.00 a les 19.00, es duran a terme una sèrie de tallers de treballs manuals en el vestíbul de la planta 0 de l’Hospital Infantil, l’entrada per la plaça Messi, i el vestíbul de la planta -2 de l’Hospital Infantil, l’entrada de les consultes externes.  

Dia 22: Vine a fer Cagar el Tió. Els nens i les nenes tindran l'oportunitat de fer Cagar el Tió. Entre les 11.00 i les 13.00 es farà un circuit per les diferents plantes d'hospitalització.

Dia 24: Descens Vertical del Pare Noel. Un dia molt especial per als nens i les nenes, que podran contemplar el descens de Pare Noel, a les 12.00, que baixarà per l’exterior de la torre de l’Hospital de la Dona. A més, el personal de planta entregarà un regal de part del Pare Noel a cada nen i nena a l’hora d’esmorzar.

Dia 24: Concert de Piano Maria Canals. En el vestíbul de la planta 0 de l’Hospital Infantil, es durà a terme un concert de piano a les 12.30.

Dia 6 de gener: Benvinguda als Reis Mags. A les 09.30, al vestíbul  de la planta 0 de l’Hospital Infantil es donarà la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient, que com sempre arribaran plens de regals per a tots els nens i nenes. Al matí, els nens rebran un regal dels Reis Mags d’Orient amb l’esmorzar. Els adults també rebran un detall, gentilesa de l’Associació Cívica La Nau – Banc de productes no alimentaris.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.