El 25 de febrer celebrarem la Jornada de Malalties Minoritàries

Segueix la Jornada presencialment o per streaming i podràs gaudir de la ponència inaugural "Malalties Minoritàries: avançant tots junts" i de dues taules rodones titulades: "Avenços en l'atenció a les Malalties Minoritàries" i "Xerrades amb l'expert".

16/02/2022

El dia 25 de febrer celebrarem la Jornada de Malalties Minoritàries, que té l'objectiu de donar a conèixer i conscienciar sobre aquestes patologies de la mà de professionals, personal investigador i pacients. Sovint són poc conegudes; per aquest motiu, pacients i famílies han de passar per nombroses proves i especialistes fins a tenir un diagnòstic. Aquesta Jornada es farà en motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, que se celebra el 28 de febrer.

Segueix la Jornada presencialment o per streaming i podràs gaudir de la ponència inaugural "Malalties Minoritàries: avançant tots junts" i de dues taules rodones titulades: "Avenços en l'atenció a les Malalties Minoritàries" i "Xerrades amb l'expert".

Les malalties minoritàries són greus, poc freqüents i afecten 5 de cada 10.000 persones. N'hi ha més de 7.000, un 80% de les quals són d'origen genètic. Generalment impliquen diversos òrgans i afecten les capacitats físiques, les habilitats mentals i les qualitats sensorials i de comportament de les persones afectades. Poden aparèixer des del naixement o la infantesa, però n'hi ha que no es manifesten fins a l'edat adulta.

Comparteix la teva foto per visibilitzar les malalties minoritàries!

Per donar visibilitat a les malalties minoritàries, us proposem que us feu una foto fent el símbol propi del dia mundial (posant les mans en forma de papallona) i la compartiu a les xarxes amb l'etiqueta #MalaltiesMinoritàriesVH!

Les malalties minoritàries són greus, poc freqüents i afecten 5 de cada 10.000 persones. N'hi ha més de 7.000, un 80% de les quals són d'origen genètic.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.