Talent on Campus

Eunice Blanco Vázquez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Eunice
Blanco Vázquez

Sra.
Eunice
Blanco
Vázquez

Sóc Treballadora Social Sanitària, amb 15 anys d'experiència en la gestió de casos a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació i Cremats. La passió per fer del Treball Social en Salut una peça indispensable en l'atenció integral al pacient, em va portar a tenir el privilegi i responsabilitat de ser la Cap de Treball Social de l'Hospital Vall d'Hebron.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Head of Unit, Social Worker
Location
Curriculum

Currículum

Des del 2019 sóc la Cap de Treball Social Sanitari de l'Hospital Vall d'Hebron. 

De l'any 1999 fins al 2004 vaig ser Treballadora Social i coordinadora de la ONG Iniciatives Solidàries. Després vaig començar a treballar a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació com a treballadora social sanitària. 

A nivell docent soc mestre associada de la Universitat de Treball Social en l'assignatura de Salut, Dependència i Vulnerabilitat Social.

A nivell de Cooperació Internacional formo part de la Junta Directiva Mas Que Salud, que dona formació als professionals Sanitaris a Guinea Equatorial.

Formo part dels Patronats del Nou Hospital Evangèlic i dels Campaments l''Arcada.

Al 2002 vaig acabar el Máster en mediació i resolució de conflictes en Salut.

Amb la convicció de que el model multidimensional es imprescindible per l’intervenció amb el pacient, junt amb el Dr. Pablo Velasco, metge adjunt del Servei d'Oncología i hematologia pediàtrica, vam inventar Superbox (dispositiu mèdic innovador i humanitzador per facilitar l'administració intravenosa pel pacient (més informació a www.superbox.es).

Em satisfà molt la meva feina i sobretot poder comptar amb un excel•lent equip de treballadors socials que incorporen la visió social a l'atenció sanitària als equips interdisciplinars, per l'atenció integral del pacient.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

Membre de la Junta Directiva ONG Mas Que Salud. Membre del Patronat del Nou Hospital Evangèlic. Membre del Patronat dels Campaments L'Arcada.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Noticies relacionades