Sra. Eunice Blanco Vázquez

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Social Work

Head of Unit

Sóc Treballadora Social Sanitària, amb 15 anys d'experiència en la gestió de casos a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació i Cremats. La passió per fer del Treball Social en Salut una peça indispensable en l'atenció integral al pacient, em va portar a tenir el privilegi i responsabilitat de ser la Cap de Treball Social de l'Hospital Vall d'Hebron.

Curriculum

Des del 2019 sóc la Cap de Treball Social Sanitari de l'Hospital Vall d'Hebron. 
De l'any 1999 fins al 2004 vaig ser Treballadora Social i coordinadora de la ONG Iniciatives Solidàries. Després vaig començar a treballar a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació com a treballadora social sanitària. A nivell docent soc mestre associada de la Universitat de Treball Social en l'assignatura de Salut, Dependència i Vulnerabilitat Social.A nivell de Cooperació Internacional formo part de la Junta Directiva Mas Que Salud, que dona formació als professionals Sanitaris a Guinea Equatorial.Formo part dels Patronats del Nou Hospital Evangèlic i dels Campaments l''Arcada.Al 2002 vaig acabar el Máster en mediació i resolució de conflictes en Salut.Amb la convicció de que el model multidimensional es imprescindible per l’intervenció amb el pacient, junt amb el Dr. Pablo Velasco, metge adjunt del Servei d'Oncología i hematologia pediàtrica, vam inventar Superbox (dispositiu mèdic innovador i humanitzador per facilitar l'administració intravenosa pel pacient (més informació a www.superbox.es).
Em satisfà molt la meva feina i sobretot poder comptar amb un excel•lent equip de treballadors socials que incorporen la visió social a l'atenció sanitària als equips interdisciplinars, per l'atenció integral del pacient.
Eunice Blanco Vázquez

Institutions

Cross-departmental services

Social Work

Head of Unit

Vall Hebron Institut de Recerca

Administration and Management

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.