Sra. Eunice Blanco Vázquez

Institucions

Serveis transversals

Treball Social

Cap d'Unitat

Sóc Treballadora Social Sanitària, amb 15 anys d'experiència en la gestió de casos a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació i Cremats. La passió per fer del Treball Social en Salut una peça indispensable en l'atenció integral al pacient, em va portar a tenir el privilegi i responsabilitat de ser la Cap de Treball Social de l'Hospital Vall d'Hebron.

Currículum

Des del 2019 sóc la Cap de Treball Social Sanitari de l'Hospital Vall d'Hebron. 

De l'any 1999 fins al 2004 vaig ser Treballadora Social i coordinadora de l'ONG Iniciatives Solidàries. Després vaig començar a treballar a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació com a treballadora social sanitària.

En l'àmbit docent soc mestre associada de la Universitat de Treball Social en l'assignatura de Salut, Dependència i Vulnerabilitat Social.

En l'àmbit de Cooperació Internacional formo part de la Junta Directiva Mas Que Salud, que dona formació als professionals Sanitaris a Guinea Equatorial.

Formo part dels Patronats del Nou Hospital Evangèlic i dels Campaments l''Arcada.

El 2002 vaig acabar el Máster en mediació i resolució de conflictes en Salut.

Amb la convicció que el model multidimensional és imprescindible per la intervenció amb el pacient, junt amb el Dr. Pablo Velasco, metge adjunt del Servei d'Oncología i hematologia pediàtrica, vam inventar Superbox (dispositiu mèdic innovador i humanitzador per facilitar l'administració intravenosa pel pacient (més informació a www.superbox.es).

Em satisfà molt la meva feina i sobretot poder comptar amb un excel·lent equip de treballadors socials que incorporen la visió social a l'atenció sanitària als equips interdisciplinaris, per l'atenció integral del pacient.
Eunice Blanco Vázquez

Institucions

Serveis transversals

Treball Social

Cap d'Unitat

Vall Hebron Institut de Recerca

Administració i gerència

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.