Webinar d'Infermeria- Silvia Poveda "Barreres en la gestió del Document de Voluntats Anticipades i Planificació de Decisions Anticipades a Serveis d'Urgències i Emergències Mèdiques. Conflictivitat ètica derivada"

 
  Online —
16/03/2022
16/03/2022 -- From 16:00h to 17:00h
Organize :
Recerca Vall d'Hebron
Modality: Online
Share it:
Webinar d'Infermeria

Silvia Poveda Moral, Professora investigadora adjunta de l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Implementar la consulta rutinària de les voluntats anticipades als serveis d'urgències i emergències s'ha convertit en una cosa essencial, atès que aquestes constitueixen el marc de referència per a la individualització de les cures i el respecte als valors i les preferències de les persones. Tanmateix, la complexitat de l'atenció sanitària actual ha posat en relleu la necessitat d'analitzar en profunditat aspectes concrets sobre la implementació d'aquestes voluntats a nivell pràctic. Per això, l'estudi va tenir com a objectiu explorar les barreres, els elements facilitadors i els conflictes ètics percebuts per les infermeres i els metges dels serveis d'urgències i emergències relacionats amb la gestió de les voluntats anticipades, així com també, analitzar el nivell de coneixements i actituds i les variables correlacionades.

Webinar a càrrec de  Silvia Poveda Moral, Professora investigadora adjunta de l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Moderadora: Esperanza Zuriguel, Cap del Grup Multidisciplinari d'Infermeria de Recerca Vall d'Hebron

Inscriu-t'hi

Related activities

II Jornada unidad de enfermedades autoinmunes sistémicas del servicio de medicina interna

06/20/2024 - 08:00
Unidad de Enfermedades Autoinmunes Sistémicas
More information

LGTBQIA+ Community at VHIR – Equality, diversity and inclusion in health research institutions

06/20/2024 - 12:00
More information

4º curso angioedema basado en simulación

Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada Pl. 5a Hospital de Traumatologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron
06/26/2024 - 15:00
Dirigido a residentes de 3r y 4t año de Alergología
More information

Curso facilitadores en simulación virtual: plataforma SIMOONS

06/26/2024 - 16:00
Simulación Clínica
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.