Webinar d'Infermeria- Silvia Poveda "Barreres en la gestió del Document de Voluntats Anticipades i Planificació de Decisions Anticipades a Serveis d'Urgències i Emergències Mèdiques. Conflictivitat ètica derivada"

 
  Online —
16/03/2022
16/03/2022 -- De 16:00h a 17:00h
Organitza :
Recerca Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:
Webinar d'Infermeria

Silvia Poveda Moral, Professora investigadora adjunta de l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Implementar la consulta rutinària de les voluntats anticipades als serveis d'urgències i emergències s'ha convertit en una cosa essencial, atès que aquestes constitueixen el marc de referència per a la individualització de les cures i el respecte als valors i les preferències de les persones. Tanmateix, la complexitat de l'atenció sanitària actual ha posat en relleu la necessitat d'analitzar en profunditat aspectes concrets sobre la implementació d'aquestes voluntats a nivell pràctic. Per això, l'estudi va tenir com a objectiu explorar les barreres, els elements facilitadors i els conflictes ètics percebuts per les infermeres i els metges dels serveis d'urgències i emergències relacionats amb la gestió de les voluntats anticipades, així com també, analitzar el nivell de coneixements i actituds i les variables correlacionades.

Webinar a càrrec de  Silvia Poveda Moral, Professora investigadora adjunta de l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Moderadora: Esperanza Zuriguel, Cap del Grup Multidisciplinari d'Infermeria de Recerca Vall d'Hebron

Inscriu-t'hi

Activitats relacionades

Jornada sobre l’ús de la IA en Recerca Biomèdica

18.06.2024 - 14:00
Més informació

Presentació 6ª Edició Mocador Solidari Vall d’Hebron

Plaça Hospital de la Dona
19.06.2024 - 11:00
Més informació

II Jornada unitat de malalties autoimmunes sistèmiques del servei de medicina interna

20.06.2024 - 08:00
Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques
Més informació

Jornada 'Comunitat LGTBQIA+ al VHIR – Igualtat, diversitat i inclusió en les institucions de recerca en salut'

20.06.2024 - 12:00
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.