Vall d'Hebron celebra el Dia Internacional dels Nens i Nenes Hospitalitzats amb una jornada festiva

Hem volgut celebrar el Dia Internacional amb els nens i nenes ingressats a l’Hospital Infantil Vall d’Hebron amb una festa que s’ha omplert de dibuixos, música, màgia, ball i petons.

13/05/2022

Avui, 13 de maig, és el Dia Internacional dels Nens i Nenes Hospitalitzats i ho hem volgut celebrar amb els nens i nenes ingressats a l’Hospital Infantil Vall d’Hebron. Així, hem celebrat una festa que s’ha omplert de dibuixos, música, màgia, ball i petons.

A les 11.30 hores els nens i nenes hospitalitzats han baixat al vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona per enganxar en un mural els dibuixos que han fet en motiu del Dia Internacional. El gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Albert Salazar, els ha rebut i els ha donat un cop de mà per enganxar-los al mural. Posteriorment, ha començat la celebració a la plaça Messi. Mari Àngels Aceituno, adjunta a la Direcció d’Infermeria, i la “Dra. Escalivada”, de la Fundació Theodora, han donat la benvinguda als nens i nenes i als professionals que han volgut gaudir també de la festa. Les persones assistents han pogut gaudir després d’un espectacle de màgia a càrrec dels mags de l'Associació Catalana d'Il·lusionisme, que han estat acompanyats d'un grup de pallassos. Els nens i nenes hospitalitzats també han pogut fer-se fotografies amb els personatges de Star Wars de la Legió 501 & Rebel Legion Spanish Base, que no s’han volgut perdre la festa d’avui.

Per acabar la festa, s’ha fet un llançament de petons a l’aire i tothom ha pogut cantar i ballar amb les cançons 'Te lanzo un beso', de Conchita, i 'Un mar de Besos', del Bombai.

Per acabar la festa, s’ha fet un llançament de petons a l’aire

Share it:

Noticias relacionadas

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.