Vall d'Hebron celebra el Dia Internacional dels Nens i Nenes Hospitalitzats amb una jornada festiva

Hem volgut celebrar el Dia Internacional amb els nens i nenes ingressats a l’Hospital Infantil Vall d’Hebron amb una festa que s’ha omplert de dibuixos, música, màgia, ball i petons.

13/05/2022

Avui, 13 de maig, és el Dia Internacional dels Nens i Nenes Hospitalitzats i ho hem volgut celebrar amb els nens i nenes ingressats a l’Hospital Infantil Vall d’Hebron. Així, hem celebrat una festa que s’ha omplert de dibuixos, música, màgia, ball i petons.

A les 11.30 hores els nens i nenes hospitalitzats han baixat al vestíbul de l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona per enganxar en un mural els dibuixos que han fet en motiu del Dia Internacional. El gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Albert Salazar, els ha rebut i els ha donat un cop de mà per enganxar-los al mural. Posteriorment, ha començat la celebració a la plaça Messi. Mari Àngels Aceituno, adjunta a la Direcció d’Infermeria, i la “Dra. Escalivada”, de la Fundació Theodora, han donat la benvinguda als nens i nenes i als professionals que han volgut gaudir també de la festa. Les persones assistents han pogut gaudir després d’un espectacle de màgia a càrrec dels mags de l'Associació Catalana d'Il·lusionisme, que han estat acompanyats d'un grup de pallassos. Els nens i nenes hospitalitzats també han pogut fer-se fotografies amb els personatges de Star Wars de la Legió 501 & Rebel Legion Spanish Base, que no s’han volgut perdre la festa d’avui.

Per acabar la festa, s’ha fet un llançament de petons a l’aire i tothom ha pogut cantar i ballar amb les cançons 'Te lanzo un beso', de Conchita, i 'Un mar de Besos', del Bombai.

Per acabar la festa, s’ha fet un llançament de petons a l’aire

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.