El grup musical Drug Queens, format per professionals de Vall d’Hebron, guanya la menció especial “Amb tu millor” a la I Gala d’EufòrICS

EufòrICS és el concurs de talent musical de l’Institut Català de la Salut nascut amb l’objectiu de fomentar i descobrir el talent artístic entre els més de 51.000 professionals que treballen als centres de tot el territori.

22/06/2022

El grup musical Drug Queens, format per quatre professionals del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha guanyat la menció especial “Amb tu millor” a la I Gala EufòrICS.

El projecte EufòrICS s’engloba en la iniciativa ICSarts, la comunitat cultural de l’ICS, i en l’estratègia corporativa d’Arts en Salut.

La directora gerent de l’ICS, Yolanda Lejardi, va ser present a la Gala i va voler posar en valor no només el talent, “sinó la feina de totes i tots els professionals de l’ICS”, animant-los a tenir ambicions i a “pensar en gran”.

Al concurs s’hi havien presentat més de 30 propostes musicals de tot Catalunya entre solistes, grups, cantautors i corals. D’entre aquestes propostes, el jurat d’ICSarts havia donat a conèixer els 10 finalistes, que van interpretar ahir les seves actuacions a l’escenari muntat al vestíbul del Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut a Barcelona. El públic que va seguir la gala presencialment o telemàticament va poder votar els seus intèrprets favorits, i el grup guanyador va ser la coral El Temple, formada per professionals de l’EAP Tortosa Est.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.