El grup musical Drug Queens, format per professionals de Vall d’Hebron, guanya la menció especial “Amb tu millor” a la I Gala d’EufòrICS

EufòrICS és el concurs de talent musical de l’Institut Català de la Salut nascut amb l’objectiu de fomentar i descobrir el talent artístic entre els més de 51.000 professionals que treballen als centres de tot el territori.

22/06/2022

El grup musical Drug Queens, format per quatre professionals del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha guanyat la menció especial “Amb tu millor” a la I Gala EufòrICS.

El projecte EufòrICS s’engloba en la iniciativa ICSarts, la comunitat cultural de l’ICS, i en l’estratègia corporativa d’Arts en Salut.

La directora gerent de l’ICS, Yolanda Lejardi, va ser present a la Gala i va voler posar en valor no només el talent, “sinó la feina de totes i tots els professionals de l’ICS”, animant-los a tenir ambicions i a “pensar en gran”.

Al concurs s’hi havien presentat més de 30 propostes musicals de tot Catalunya entre solistes, grups, cantautors i corals. D’entre aquestes propostes, el jurat d’ICSarts havia donat a conèixer els 10 finalistes, que van interpretar ahir les seves actuacions a l’escenari muntat al vestíbul del Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut a Barcelona. El públic que va seguir la gala presencialment o telemàticament va poder votar els seus intèrprets favorits, i el grup guanyador va ser la coral El Temple, formada per professionals de l’EAP Tortosa Est.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.