Instal·lem noves papereres de reciclatge per millorar la recollida de residus

Permetran la recollida selectiva d'envasos, papers i materials de rebuig.

25/07/2022

Hem instal·lat noves papereres de reciclatge en un nou pas en l'estratègia de millora de la gestió dels residus a Vall d’Hebron.

Les noves papereres permetran la recollida selectiva d'envasos, papers i materials de rebuig. Per això, s'han instal·lat en grups de tres: una paperera de color groc per a la recollida d'envasos, una de color blau per a la recollida de paper, i una altra de color gris per a la recollida de materials de rebuig.

Les papereres s'han situat al costat dels accessos als edificis hospitalaris, punts de molt trànsit de persones. Hi ha un grup al costat de l'entrada principal de l'Hospital General, un altre a l'accés de Consultes Externes de l’Hospital General, un altre a l'entrada al Servei d’Urgències de l'Hospital General; un altre a l'entrada de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i un altre a la plaça Messi, a l'accés de l'Hospital Infantil i l'Hospital de la Dona.

Amb aquesta iniciativa, Vall d'Hebron referma el seu compromís amb la sostenibilitat aplicant mesures destinades a millorar la gestió de residus i a limitar l'impacte d'aquests en el medi ambient.
 

Share it:

Noticias relacionadas

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.