Instal·lem noves papereres de reciclatge per millorar la recollida de residus

Permetran la recollida selectiva d'envasos, papers i materials de rebuig.

25/07/2022

Hem instal·lat noves papereres de reciclatge en un nou pas en l'estratègia de millora de la gestió dels residus a Vall d’Hebron.

Les noves papereres permetran la recollida selectiva d'envasos, papers i materials de rebuig. Per això, s'han instal·lat en grups de tres: una paperera de color groc per a la recollida d'envasos, una de color blau per a la recollida de paper, i una altra de color gris per a la recollida de materials de rebuig.

Les papereres s'han situat al costat dels accessos als edificis hospitalaris, punts de molt trànsit de persones. Hi ha un grup al costat de l'entrada principal de l'Hospital General, un altre a l'accés de Consultes Externes de l’Hospital General, un altre a l'entrada al Servei d’Urgències de l'Hospital General; un altre a l'entrada de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i un altre a la plaça Messi, a l'accés de l'Hospital Infantil i l'Hospital de la Dona.

Amb aquesta iniciativa, Vall d'Hebron referma el seu compromís amb la sostenibilitat aplicant mesures destinades a millorar la gestió de residus i a limitar l'impacte d'aquests en el medi ambient.
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.