Vall d’Hebron celebra el comiat de residents

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron acomiada els 139 residents que enguany acaben la seva especialització i els agraeix l'esforç, dedicació i treball d'aquests darrers anys. La seva feina ha construït el futur de Vall d'Hebron, i ha contribuït que continuem essent un centre sanitari d’excel·lència i referència.

17/05/2023

Durant el matí d’avui hem celebrat l’acte de comiat dels 139 residents de Medicina, Farmàcia, Infermeria, Física, Química, Biologia i Psicologia que tanquen la seva etapa de formació a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La feina feta al llarg d’aquests anys — d’entre dos a cinc depenent de l’especialització — ha construït el futur de Vall d'Hebron, i amb ell, l’ADN de l’hospital els acompanyarà allà on vagin. 

La cerimònia ha arrencat amb la benvinguda als assistents de la mà del Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Seguit del parlament de M. Àngels Barba, directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, qui ha destacat que gràcies al viatge d’aquests anys durs de formació, ‘‘heu tingut una recompensa professional i personal insuperable. Espero que els objectius que us havíeu fixat s’hagin assolit amb escreix”

Per la seva banda, la Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència i del Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, no ha volgut passar l’oportunitat d'agrair als residents la seva aposta per decidir fer la seva especialització a Vall d’Hebron i ajudar a construir l’excel·lència que ens caracteritza com a centre de referència: "Gràcies per donar-nos l’impuls i l’energia per millorar’’.  

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, i el Dr. Rafael Simó, director adjunt de Recerca Clínica i cap del grup de recerca en Diabetis i Metabolisme del Vall d’Hebron Institut de Recerca, han fet entrega de les beques VHIR. Tres beques Dr. Carles Margarit han estat atorgades al Dr. Marc Rodrigo Gisbert, al Dr. Juan Luís Restrepo Vera i al Dr. Oriol Pujol Alarcon. La beca Dr. David García Dorado ha estat pel Dr. Daniel Campos Fernández. També s’ha concedit una beca Aula Vall d’Hebron al Dr. Kushal Lakhani Mahtani. 

El Dr. Rafael Simó ha fet èmfasi en l’excel·lència que suposa fer l’especialització a Vall d’Hebron: ‘‘Sortiu amb un nivell de preparació molt alt. Heu après a prendre decisions i a gestionar emocions. No heu de tenir por a volar i a fer front a nous reptes. Sortiu amb una base molt sòlida que serà difícil que s’esquerdi’’. Tampoc ha volgut oblidar de fer esment als lligams i amistats que perduraran més enllà del període de residència, així com la importància de la recerca, que ha definit com ‘’una via d’escapament’’.  

El Dr. Eudald Carbonell, arqueòleg i vicepresident de la Fundació Atapuerca, ha dut a terme la conferència ‘El porvenir de la Humanidad’, que ha girat al voltant de la importància de desenvolupar la consciència crítica per evitar cometre els mateixos errors del passat, i on ha destacat la rellevància dels professionals assistencials en el món actual per fer front als reptes futurs. 

Finalment, s'ha procedit al lliurament dels certificats de residència entregats pels tutors de cadascun dels residents.  

La feina dels residents ha construït el futur de Vall d'Hebron, i ha contribuït que continuem essent un centre sanitari d’excel·lència i referència.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.