L’assemblea general de l’EUHA, de la qual Vall d’Hebron n’és membre fundador, ha debatut sobre el futur del sistema sanitari

Durant la trobada es van debatre diversos temes estratègics com ara el possible intercanvi de professionals entre centres o l'alienament davant dels objectius clau exposats per la Unió Europea sobre els sistemes de salut.

20/06/2023

La European University Hospital Alliance (EUHA), de la qual l’Hospital Universitari Vall d’Hebron n’és membre fundador juntament amb nou altres hospitals punters del continent, ha celebrat l'assemblea dels seus membres organitzada per part de l’acadèmia de ciències de la salut King’s Health Partners de Londres. Durant la trobada es van debatre diversos temes estratègics com ara el possible intercanvi de professionals entre centres o l'alienament davant dels objectius clau exposats per la Unió Europea sobre els sistemes de salut i es va fer la revisió del pla estratègic de l’EUHA que els diferents grups de treball han estat treballant darrerament. També es va traspassar la presidència de l’aliança de l’hospital King's College a l’hospital Charité de Berlín. 

En paral·lel a l’assemblea, l’EUHA ha acollit un simposi que ha durat tres dies titulat ‘Repensem els sistemes de salut europeus: creem el personal de salut sostenible del futur', que ha comptat amb debats sobre el futur del sistema sanitari amb participació de professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que han destacat la cultura de la innovació que està fomentant l’EUHA en els professionals de la salut del futur. 

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és membre fundador de l'EUHA

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.