L’assemblea general de l’EUHA, de la qual Vall d’Hebron n’és membre fundador, ha debatut sobre el futur del sistema sanitari

Durant la trobada es van debatre diversos temes estratègics com ara el possible intercanvi de professionals entre centres o l'alienament davant dels objectius clau exposats per la Unió Europea sobre els sistemes de salut.

20/06/2023

La European University Hospital Alliance (EUHA), de la qual l’Hospital Universitari Vall d’Hebron n’és membre fundador juntament amb nou altres hospitals punters del continent, ha celebrat l'assemblea dels seus membres organitzada per part de l’acadèmia de ciències de la salut King’s Health Partners de Londres. Durant la trobada es van debatre diversos temes estratègics com ara el possible intercanvi de professionals entre centres o l'alienament davant dels objectius clau exposats per la Unió Europea sobre els sistemes de salut i es va fer la revisió del pla estratègic de l’EUHA que els diferents grups de treball han estat treballant darrerament. També es va traspassar la presidència de l’aliança de l’hospital King's College a l’hospital Charité de Berlín. 

En paral·lel a l’assemblea, l’EUHA ha acollit un simposi que ha durat tres dies titulat ‘Repensem els sistemes de salut europeus: creem el personal de salut sostenible del futur', que ha comptat amb debats sobre el futur del sistema sanitari amb participació de professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que han destacat la cultura de la innovació que està fomentant l’EUHA en els professionals de la salut del futur. 

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és membre fundador de l'EUHA

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.