Una violoncel·lista fa un concert des de la planta d’hospitalització per al seu pare ingressat

Núria Conangla ha decidit fer el concert per animar el seu pare i altres pacients, així com agrair l'atenció al personal sanitari.

21/06/2023

En Xavier va ser ingressat fa poc d’un mes a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Quan va entrar-hi, ni ell ni la família pensaven que hi seria tant de temps, i amb el pas de les setmanes, a la seva filla li va sorgir la necessitat de fer un gest per reconfortar-lo: un petit concert de violoncel des de la mateixa planta d’hospitalització. 

La Núria Conangla és la filla del Xavier. És músic professional i toca diversos instruments, però el principal és el violoncel. Toca tant música clàssica com moderna, fins i tot té un quintet de corda de heavy metal. En el passat ja havia tocat en residències de gent gran pel poder curatiu que té la música. “Per aquest motiu, vaig pensar que, després de tants dies ingressat, la música animaria el meu pare i altres pacients”. Un concert que ha interpretat avui, 21 de juny, Dia Europeu de la Música. La Núria també ha volgut dedicar el concert al personal de Vall d’Hebron, ja que “n’estem molt agraïts, tant jo com el meu pare i tota la família, del tracte que hem rebut”.

El concert ha consistit en les següents peces musicals:

  • Gabriel's oboe (de la pel·lícula La Mission)
  • Arioso (J. S. Bach)
  • Por una cabeza (Carlos Gardel)
  • Let it be (The Beatles)
  • Imagine (The Beatles)
  • Hallelujah (Leonard Cohen)
  • All of me (John Legend)
  • La Festa Major de l'Ametlla de Merola (Josep Conangla i Escudé)
  • La gent que estimo (Oques Grasses)

El 21 de juny és el Dia Europeu de la Música

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.