Una violoncel·lista fa un concert des de la planta d’hospitalització per al seu pare ingressat

Núria Conangla ha decidit fer el concert per animar el seu pare i altres pacients, així com agrair l'atenció al personal sanitari.

21/06/2023

En Xavier va ser ingressat fa poc d’un mes a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Quan va entrar-hi, ni ell ni la família pensaven que hi seria tant de temps, i amb el pas de les setmanes, a la seva filla li va sorgir la necessitat de fer un gest per reconfortar-lo: un petit concert de violoncel des de la mateixa planta d’hospitalització. 

La Núria Conangla és la filla del Xavier. És músic professional i toca diversos instruments, però el principal és el violoncel. Toca tant música clàssica com moderna, fins i tot té un quintet de corda de heavy metal. En el passat ja havia tocat en residències de gent gran pel poder curatiu que té la música. “Per aquest motiu, vaig pensar que, després de tants dies ingressat, la música animaria el meu pare i altres pacients”. Un concert que ha interpretat avui, 21 de juny, Dia Europeu de la Música. La Núria també ha volgut dedicar el concert al personal de Vall d’Hebron, ja que “n’estem molt agraïts, tant jo com el meu pare i tota la família, del tracte que hem rebut”.

El concert ha consistit en les següents peces musicals:

  • Gabriel's oboe (de la pel·lícula La Mission)
  • Arioso (J. S. Bach)
  • Por una cabeza (Carlos Gardel)
  • Let it be (The Beatles)
  • Imagine (The Beatles)
  • Hallelujah (Leonard Cohen)
  • All of me (John Legend)
  • La Festa Major de l'Ametlla de Merola (Josep Conangla i Escudé)
  • La gent que estimo (Oques Grasses)

El 21 de juny és el Dia Europeu de la Música

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.