Vall d’Hebron obre les portes amb una nova edició del 48H Open House BCN que se centra en el futur del campus

Els visitants tindran dues opcions d'experiència per triar que els hi permetran conèixer de primera mà el nou Vall d’Hebron, que suposa la creació de nous equipaments, la millora de les infraestructures i la transformació organitzacional i competencial.

16/10/2023

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus es prepara per obrir les portes a la ciutadania un any més amb el 48H Open House BCN 2023, que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre i permetrà els visitants explorar els espais més innovadors i rellevants de Vall d’Hebron per tal de conèixer de primera mà els seus espais i tenir una visió del futur de la salut i la investigació mèdica.

Enguany, els visitants tindran dues opcions d'experiència per triar que els hi permetran conèixer de primera mà el nou Vall d’Hebron, que suposa la creació de nous equipaments, la millora de les infraestructures i la transformació organitzacional i competencial dels i les professionals de l'hospital. En primer lloc, explorar el futur del nou Edifici d’Atenció Ambulatòria i veure la seva ubicació des de un punt privilegiat de Vall d’Hebron, el terrat de l’Hospital General, un projecte ambiciós que concentrarà serveis ambulatoris i millorarà l'atenció als pacients. També visitaran el Bloc Quirúrgic, amb quiròfans innovadors i tecnologia de punta com els robots Da Vinci. Aquesta experiència oferirà una visió integral del futur de l'atenció mèdica.

La segona experiència consisteix en explorar el Centre de Simulació Clínica Avançada, un dels més grans d'Europa, on s’experimenta amb simuladors de realitat virtual i altres escenaris realistes. Després, els participants en el 48H Open House BCN 2023 podran conèixer les obres del nou edifici de recerca de Vall d’Hebron  i veure l’edifici de d’un punt elevat de l’Hospital de Traumatologia, un projecte amb una arquitectura mediterrània i sostenible que promet ser una icona arquitectònica a Barcelona.

Aquestes experiències, disponibles tant dissabte com diumenge en diferents horaris, permetran als visitants veure de prop la transformació en què està immers el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i entendre com aquestes innovacions contribuiran a un futur més saludable i obert al món. Les inscripcions per a aquesta oportunitat única s'han obert aquest dilluns i es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

Aquestes experiències, disponibles tant dissabte com diumenge en diferents horaris, permetran als visitants veure de prop la transformació en què està immers el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.