Vall d’Hebron obre les portes amb una nova edició del 48H Open House BCN que se centra en el futur del campus

Els visitants tindran dues opcions d'experiència per triar que els hi permetran conèixer de primera mà el nou Vall d’Hebron, que suposa la creació de nous equipaments, la millora de les infraestructures i la transformació organitzacional i competencial.

16/10/2023

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus es prepara per obrir les portes a la ciutadania un any més amb el 48H Open House BCN 2023, que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre i permetrà els visitants explorar els espais més innovadors i rellevants de Vall d’Hebron per tal de conèixer de primera mà els seus espais i tenir una visió del futur de la salut i la investigació mèdica.

Enguany, els visitants tindran dues opcions d'experiència per triar que els hi permetran conèixer de primera mà el nou Vall d’Hebron, que suposa la creació de nous equipaments, la millora de les infraestructures i la transformació organitzacional i competencial dels i les professionals de l'hospital. En primer lloc, explorar el futur del nou Edifici d’Atenció Ambulatòria i veure la seva ubicació des de un punt privilegiat de Vall d’Hebron, el terrat de l’Hospital General, un projecte ambiciós que concentrarà serveis ambulatoris i millorarà l'atenció als pacients. També visitaran el Bloc Quirúrgic, amb quiròfans innovadors i tecnologia de punta com els robots Da Vinci. Aquesta experiència oferirà una visió integral del futur de l'atenció mèdica.

La segona experiència consisteix en explorar el Centre de Simulació Clínica Avançada, un dels més grans d'Europa, on s’experimenta amb simuladors de realitat virtual i altres escenaris realistes. Després, els participants en el 48H Open House BCN 2023 podran conèixer les obres del nou edifici de recerca de Vall d’Hebron  i veure l’edifici de d’un punt elevat de l’Hospital de Traumatologia, un projecte amb una arquitectura mediterrània i sostenible que promet ser una icona arquitectònica a Barcelona.

Aquestes experiències, disponibles tant dissabte com diumenge en diferents horaris, permetran als visitants veure de prop la transformació en què està immers el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i entendre com aquestes innovacions contribuiran a un futur més saludable i obert al món. Les inscripcions per a aquesta oportunitat única s'han obert aquest dilluns i es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

Aquestes experiències, disponibles tant dissabte com diumenge en diferents horaris, permetran als visitants veure de prop la transformació en què està immers el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.