Dos professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron guardonats en els Premis d’Excel·lència Professional del COMB

El Dr. Enric Castellet Feliu, el Dr. Santiago Ramon y Cajal i l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica, liderada pel Dr. Joan Balcells, han estat guardonats en aquesta nova edició dels Premis d’Excel·lència Professional.

25/10/2023

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023. El COMB distingeix anualment a 42 professionals de les comarques de Barcelona, de diferents àmbits assistencials, que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. 

El Dr. Enric Castellet, cap de la Unitat de Patologia del Genoll del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador del Grup de Recerca de Cirurgia Reconstructiva de l'Aparell Locomotor del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat guardonat en la categoria de Medicina d’Atenció Hospitalària. El Dr. Santiago Ramon y Cajal, cap del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de Patologia Molecular Translacional del VHIR, ha estat guardonat en la categoria de Recerca Biomèdica. I finalment, l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, liderada pel Dr. Joan Balcells, ha estat premiat en la categoria d’Equips Assistencials. 

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de l’any 2004 i s’atorguen en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques. A més, també premien 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l’any per la seva tasca professional i treball en equip. 

Els guardons es donen a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. L’acte de l’entrega de premis tindrà lloc el vinent 27 de novembre, a l’Auditori Axa. 

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.