Dos professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron guardonats en els Premis d’Excel·lència Professional del COMB

El Dr. Enric Castellet Feliu, el Dr. Santiago Ramon y Cajal i l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica, liderada pel Dr. Joan Balcells, han estat guardonats en aquesta nova edició dels Premis d’Excel·lència Professional.

25/10/2023

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023. El COMB distingeix anualment a 42 professionals de les comarques de Barcelona, de diferents àmbits assistencials, que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat. 

El Dr. Enric Castellet, cap de la Unitat de Patologia del Genoll del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador del Grup de Recerca de Cirurgia Reconstructiva de l'Aparell Locomotor del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat guardonat en la categoria de Medicina d’Atenció Hospitalària. El Dr. Santiago Ramon y Cajal, cap del Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de Patologia Molecular Translacional del VHIR, ha estat guardonat en la categoria de Recerca Biomèdica. I finalment, l’equip de professionals de l’UCI Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, liderada pel Dr. Joan Balcells, ha estat premiat en la categoria d’Equips Assistencials. 

Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen des de l’any 2004 i s’atorguen en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques. A més, també premien 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l’any per la seva tasca professional i treball en equip. 

Els guardons es donen a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. L’acte de l’entrega de premis tindrà lloc el vinent 27 de novembre, a l’Auditori Axa. 

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat dos professionals i un equip mèdic de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron en els Premis d’Excel·lència de 2023.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.