Aquest Nadal, omplim Vall d'Hebron d'estrelles solidàries

Estrenem la campanya “Omplim d’estrelles Vall d’Hebron”, que convida la ciutadania a fer arribar als pacients un estel que es transformarà en hores de recerca i benestar emocional

20/11/2023

En una nit clara, des de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron, podem veure desenes d'estrelles i potser amb sort, arribem a un centenar. Però tot i no veure-les, n'hi ha moltes més. A Barcelona, la contaminació lumínica redueix la visibilitat dels estels més febles. Els astrònoms diuen que hi ha tants estels com dotze cops tots els grans de sorra de totes les platges del món. És una manera d'explicar la idea d'infinit als infants. Només a la Via Làctia, la galàxia on es troba la Terra, hi ha entre 100 i 400 mil milions d'estrelles. Aquest Nadal, Vall d'Hebron s'ha proposat omplir l'hospital d'estrelles, però amb una milionèsima part dels estels de la Via Làctia no només en tenim prou, sinó que podem fer coses meravelloses, com avançar en la recerca de malalties que avui no tenen tractament o investigar per aconseguir teràpies amb menys efectes secundaris. I això no és tot, també podem ajudar a millorar l'estada dels i les pacients a l'hospital, amb espais més acollidors i tecnologia puntera.

Amb la campanya 'Aquest Nadal, Omplim d’estrelles Vall d'Hebron', convidem la ciutadania a regalar un estel als pacients que han de passar aquestes dates a l’Hospital. "Volem omplir l'hospital d'estrelles per il·luminar passadissos i quiròfans, i donar llum a qui ho necessita. Perquè cada donatiu, a més de portar l'esperit nadalenc a Vall d'Hebron, es transformarà en hores de recerca i benestar emocional", assenyala el Dr. Albert Salazar, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

"Amb el missatge 'Cada estrella compta: ajuda'ns a fer que tot Vall d'Hebron brilli aquest Nadal', la iniciativa busca recaptar fons per a dues causes fonamentals", explica la responsable de la Unitat de Mecenatge, Aliances estratègiques i RSC, Sira Franquero. En primer lloc, les donacions contribuiran al programa 'Hospital Amable', una iniciativa que busca humanitzar l'entorn hospitalari i millorar l'experiència dels pacients. Els fons recaptats impulsaran projectes innovadors per fer que l'estada a l'hospital sigui més acollidora. A més, cada estrella adquirida es converteix en una llum per a la recerca liderada pel Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Les donacions ajudaran a descobrir noves cures, millorar els tractaments existents i promoure la salut dels pacients d'avui i del futur.

La campanya ofereix a la comunitat l'oportunitat de participar en aquest acte de generositat amb opcions de donació que proposen fer arribar des d'una única estrella fins a un paquet de 25 estrelles, però el límit el posa cadascú. Cada estrella regalada és un missatge de solidaritat i ànim per a aquells pacients que passaran les festivitats a les instal·lacions mèdiques. En un ambient de generositat i solidaritat, aquesta campanya no només il·lumina l'hospital, sinó que també uneix la comunitat en una causa noble. La iniciativa fa una crida a tothom a compartir l'esperit nadalenc i convertir-se en part d'aquesta llum d'esperança que il·luminarà Vall d'Hebron aquestes festivitats.

"Volem omplir l'hospital d'estrelles per il·luminar passadissos i quiròfans, i donar llum a qui ho necessita. Perquè cada donatiu, a més de portar l'esperit nadalenc a Vall d'Hebron, es transformarà en hores de recerca i benestar emocional", assenyala el Dr. Albert Salazar, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.