Sra. Júlia Areny Perelló

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Communications Management, Corporate Strategy and Citizens Advice

Head of Unit

Sóc una persona curiosa, plena d’energia i positivisme. Poso lògica, pragmatisme i passió en la meva feina, la qual m’encanta. Crec fermament amb les persones, en especial, amb les que fan possible projectes per millorar el nostre dia a dia i la societat en la qual vivim. Considero que mai assoliràs l’èxit, sinó el fas en equip.  Porto més de 10 anys treballant en aquest món en especial en entitats i institucions sense ànim de lucre. Ara, com a cap de màrqueting de Vall d’Hebron, treballem amb tot l’equip perquè les persones coneguin de primera mà la marca Vall d’Hebron, sàpiguen que som el Campus de referència de Catalunya i que treballem dia a dia amb els i les millors professionals.

Curriculum

Publicitària de professió i sociòloga per vocació, combino les dues de la millor manera possible: donar a conèixer el nostres valors del Campus a la ciutadania.
Vaig començar en el món social però durant anys vaig anar a l’empresa privada tecnològica per conèixer en primera persona les noves formes que tenim de comunicar-nos. He treballat en el món de les startups tecnològiques, engegant projectes des de zero, fins que em va sortir l’oportunitat de treballar a una institució com Vall d’Hebron. Sempre he tingut un esperit emprenedor, comunicador i que vol estar a l’avantguarda de les últimes tendències.
Crec en el màrqueting com una eina de transformació social, on cada dia neixen nous canals de comunicació online i offline i noves formes de comunicar-nos que hem de saber utilitzar. Per això nosaltres treballem amb tots ells: per ser-hi presents i adreçar-nos a la ciutadania per fer arribar els nostres valors, talent i innovació.
 
Júlia Areny Perelló

Institutions

Cross-departmental services

Communications Management, Corporate Strategy and Citizens Advice

Head of Unit

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.