Les jugadores del Barça femení reparteixen regals i il·lusió als nens i nenes de l’Hospital Infantil

Marta Torrejón, Caroline Graham, Irene Paredes, Oshoala i Martina Fernández i la vicepresidenta del FC Barcelona Elena Fort han entregat regals i postals als infants de l’Hospital Infantil

04/01/2024

Els nens, nenes i adolescents ingressats a l’Hospital Infantil de Vall d’Hebron han rebut aquest dijous una visita molt especial: la de cinc jugadores del primer equip femení del FC Barcelona. L’expedició blaugrana, formada per les jugadores Marta Torrejón, Caroline Graham, Irene Paredes, Asisat Oshoala i Martina Fernández, acompanyades de l’Elena Fort, vicepresidenta institucional de la Junta del FC Barcelona, ha repartit regals als infants ingressats de les diferents plantes d’hospitalització de Vall d’Hebron. Es tracta d'una iniciativa de la campanya ‘És Nadal tot l'any', un dels projectes del programa 'Benestar Emociona Pediàtric, de la Fundació FC Barcelona, que busca fomentar el benestar emocional dels infants i adolescents hospitalitzats a través del reforç d’emocions positives, com la imaginació o la il·lusió.

L’expedició blaugrana ha sortit de la Ciutat Esportiva Joan Gamper direcció Vall d’Hebron després de la seva sessió d’entrenaments. Un cop arribats a l’Hospital Infantil, la delegació del FC Barcelona ha estat rebuda pel Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. José Manuel Domínguez, subdirector assistencial, Begoña López de Aguileta, Coordinadora de l’Hospital Infantil, Hospital de la Dona i de Recursos Assistencials i Maria Ángeles Aceituno, adjunta a la Direcció d’Infermeria. ‘’L’atmosfera especial que trobeu cada dia a l’estadi contrastarà amb la que trobareu aquí avui. Una atmosfera diferent, protagonitzada per gent lluitant per la seva vida, però igual d’especial. Espero que la gaudiu’’, els explicava el Dr. Antonio Roman.

Dividides en dos grups, Marta Torrejón i Caroline Graham s’han dirigit a les plantes d’hospitalització de Cirurgia Pediàtrica, Hemodiàlisis i l’UCI infantil, mentre que Irene Paredes, Oshoala i Martina Fernández han visitat les plantes d’hospitalització d'Oncologia Pediàtrica i d’hospitalització Pediàtrica. Exemples de lluita per la igualtat, superació i èxits, les jugadores han compartit experiències, han donat regals i s’han fet ‘selfies’ amb els nens, nenes i adolescents hospitalitzats que han hagut de passar les seves vacances de Nadal a Vall d’Hebron. L'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia dels tractaments i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

La visita ha permès a les jugadores del FC Barcelona Femení conèixer les experiències dels pacients més petits. La Jana, una pacient, explicava molt emocionada a Marta Torrejón mentre l’abraçava ‘’Quina il·lusió veure-us en persona! He anat a l’estadi Johan Cruyff moltes vegades. El meu partit preferit va ser el que vau jugar contra el Wolfsburg!’’ D’altra banda, el Gerard obria la bossa d’obsequis amb gran il·lusió: ‘’Quins regals més útils! M’encanten!’’ exclamava.

És Nadal tot l’any’

Dins del marc de la iniciativa solidària ‘Nadal tot l’any’, la Fundació FC Barcelona organitza sortides als hospitals de Barcelona on estan ingressats infants, visites de les diferents seccions esportives del Club per donar-los suport tant a ells com a les seves famílies. Conscients de la capacitat que el FC Barcelona i els seus esportistes tenen per aportar emocions positives als infants hospitalitzats, la Fundació organitza periòdicament aquestes sortides als hospitals pediàtrics. Aquestes visites són un moment d’alegria i emoció, sensacions que també viuen d’una manera molt especial els jugadors i les jugadores.

La visita dels jugadors del FC Barcelona està emmarcada dintre del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació i de la iniciativa solidària ‘És Nadal tot l'any”, que busca fomentar el benestar emocional dels infants i adolescents hospitalitzats a través del reforç d’emocions positives.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.