Les jugadores del Barça femení reparteixen regals i il·lusió als nens i nenes de l’Hospital Infantil

Marta Torrejón, Caroline Graham, Irene Paredes, Oshoala i Martina Fernández i la vicepresidenta del FC Barcelona Elena Fort han entregat regals i postals als infants de l’Hospital Infantil

04/01/2024

Els nens, nenes i adolescents ingressats a l’Hospital Infantil de Vall d’Hebron han rebut aquest dijous una visita molt especial: la de cinc jugadores del primer equip femení del FC Barcelona. L’expedició blaugrana, formada per les jugadores Marta Torrejón, Caroline Graham, Irene Paredes, Asisat Oshoala i Martina Fernández, acompanyades de l’Elena Fort, vicepresidenta institucional de la Junta del FC Barcelona, ha repartit regals als infants ingressats de les diferents plantes d’hospitalització de Vall d’Hebron. Es tracta d'una iniciativa de la campanya ‘És Nadal tot l'any', un dels projectes del programa 'Benestar Emociona Pediàtric, de la Fundació FC Barcelona, que busca fomentar el benestar emocional dels infants i adolescents hospitalitzats a través del reforç d’emocions positives, com la imaginació o la il·lusió.

L’expedició blaugrana ha sortit de la Ciutat Esportiva Joan Gamper direcció Vall d’Hebron després de la seva sessió d’entrenaments. Un cop arribats a l’Hospital Infantil, la delegació del FC Barcelona ha estat rebuda pel Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. José Manuel Domínguez, subdirector assistencial, Begoña López de Aguileta, Coordinadora de l’Hospital Infantil, Hospital de la Dona i de Recursos Assistencials i Maria Ángeles Aceituno, adjunta a la Direcció d’Infermeria. ‘’L’atmosfera especial que trobeu cada dia a l’estadi contrastarà amb la que trobareu aquí avui. Una atmosfera diferent, protagonitzada per gent lluitant per la seva vida, però igual d’especial. Espero que la gaudiu’’, els explicava el Dr. Antonio Roman.

Dividides en dos grups, Marta Torrejón i Caroline Graham s’han dirigit a les plantes d’hospitalització de Cirurgia Pediàtrica, Hemodiàlisis i l’UCI infantil, mentre que Irene Paredes, Oshoala i Martina Fernández han visitat les plantes d’hospitalització d'Oncologia Pediàtrica i d’hospitalització Pediàtrica. Exemples de lluita per la igualtat, superació i èxits, les jugadores han compartit experiències, han donat regals i s’han fet ‘selfies’ amb els nens, nenes i adolescents hospitalitzats que han hagut de passar les seves vacances de Nadal a Vall d’Hebron. L'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia dels tractaments i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

La visita ha permès a les jugadores del FC Barcelona Femení conèixer les experiències dels pacients més petits. La Jana, una pacient, explicava molt emocionada a Marta Torrejón mentre l’abraçava ‘’Quina il·lusió veure-us en persona! He anat a l’estadi Johan Cruyff moltes vegades. El meu partit preferit va ser el que vau jugar contra el Wolfsburg!’’ D’altra banda, el Gerard obria la bossa d’obsequis amb gran il·lusió: ‘’Quins regals més útils! M’encanten!’’ exclamava.

És Nadal tot l’any’

Dins del marc de la iniciativa solidària ‘Nadal tot l’any’, la Fundació FC Barcelona organitza sortides als hospitals de Barcelona on estan ingressats infants, visites de les diferents seccions esportives del Club per donar-los suport tant a ells com a les seves famílies. Conscients de la capacitat que el FC Barcelona i els seus esportistes tenen per aportar emocions positives als infants hospitalitzats, la Fundació organitza periòdicament aquestes sortides als hospitals pediàtrics. Aquestes visites són un moment d’alegria i emoció, sensacions que també viuen d’una manera molt especial els jugadors i les jugadores.

La visita dels jugadors del FC Barcelona està emmarcada dintre del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació i de la iniciativa solidària ‘És Nadal tot l'any”, que busca fomentar el benestar emocional dels infants i adolescents hospitalitzats a través del reforç d’emocions positives.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.