Vall d'Hebron Talks 'ITS, què és important saber'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
23/05/2024
23/05/2024 -- From 15:00h to 16:00h
Organize :
Servei d'Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modality: Online
Share it:

Ponent : Dra. Maider Arando, especialista en medicina interna / infeccioses. Facultativa especialista a la Unitat d'ITS Vall d'Hebron-Drassanes des de l'any 2008. Doctora per la universitat de la UAB el 2019, la tesi va ser sobre sífilis.

Resum: explicació sobre les ITS exsudatives (gonorrea i clamídia sobretot en diferents localitzacions) i les ITS ulceratives (VHS i sífilis). Manifestacions clíniques, diagnòstic i tractament de les mateixes. Importància del diagnòstic i tractament precoç.

Moderadors:
- Dr. Adrià Curran. És llicenciat i doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. És especialista en Medicina Interna i adjunt del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on treballa a la unitat de VIH-ITS i és el coordinador de la Unitat de Cribratge de Displàsia Anal.

- Silvina Magnani. Psicòloga i Terapeuta Gestalt (Insititut Gestalt, Barcelona). Unitat de VIH/ITS del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i de recerca a través del VHIR (Vall d'Hebron Institut de Recerca).

- Juanse Hernández. És llicenciat en Filologia Clàssica. Coordinador i editor científic senyor de l'entitat comunitària Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH) des de l'any 1997. La seva activitat laboral se centra en la promoció de l'autocura de la salut i el benestar de les persones amb el VIH a través d'intervencions dirigides a la capacitació i apoderament en salut dels pacients.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí:

https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_98dnhuEzRMGav1Njb6r0zw

 

Related activities

Introducción a la hidrocefalia y alteraciones de la dinámica de LCR

09/02/2024 - 09:00
More information

XIX Curso teórico-práctico de Ecocardiografía básica y avanzada en medicina de urgencias, intensiva y anestesia

09/16/2024 - 09:00
Cardiología, Medicina Intensiva, Anestesia y Reanimación, Neurología
More information

Fundamentos fisiopatológicos de la hipoxia tisular y monitorización del aporte cerebral de oxígeno

09/30/2024 - 09:00
Facultativos especialistas, residentes y personal de enfermería interesados ​​en el manejo del paciente neurocrítico
More information

II Curso CARE ME

10/03/2024 - 08:45
Cardiología y Nefrología
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.