La Unitat de Reanimació de Vall d’Hebron és la primera de l’ICS en obtenir la certificació de sistemes de gestió de qualitat

L’atenció clínica-assistencial al pacient crític quirúrgic centrada en les seves necessitats i un servei accessible i humanitzat són els aspectes claus que han permès a la Unitat de Reanimació de l’Hospital obtenir la certificació ISO 9001.

11/06/2024

La Unitat de Reanimació (REA) de Vall d’Hebron està d’enhorabona perquè ha obtingut la certificació ISO 9001, norma reconeguda a escala internacional en sistemes de gestió de qualitat. A més, es tracta de la primera Unitat de Reanimació de l'Institut Català de la Salut en obtenir aquesta tipus de certificació. Aquest reconeixement és fruit de la professionalitat, esforç i implicació de l’equip en proporcionar una atenció clínica-assistencial al pacient crític quirúrgic focalitzada en la satisfacció de les seves necessitats i expectatives i un servei accessible i humanitzat, sempre amb l’objectiu d’aconseguir amb eficiència els nivells més elevats d’efectivitat i seguretat clínica.  

La importància d’oferir un servei de qualitat en la Unitat de Reanimació és essencial perquè pot marcar la diferència entre la vida i la mort, evitar futures complicacions o seqüeles en els pacients. Per això, aquesta certificació ens confirma que, a més de tenir els millors recursos tecnològics i un equip altament capacitat i actualitzat en les pràctiques més innovadores, oferir una atenció assistencial integral excel·lent centrada en el pacient és fonamental en la nostra pràctica diària”, explica la Dra. Susana Manrique, cap de Servei d'Anestesiologia i Reanimació. 

Amb aquesta certificació la Unitat de Reanimació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron compleix els requisits i normatives vigents amb el compromís de millorar contínuament i així oferir al pacient una atenció basada en l’excel·lència. 

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.