Dra. Alejandra Monte Soldado

Institutions of which it is part

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Plastic Surgery and Burns

Doctor

Sóc metgessa especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i exerceixo com a metgessa adjunta al Servei de Cirurgia Plàstica i cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2018. Amb especial interès en el tractament del pacient cremat, la reconstrucció d'extremitats i la microcirurgia aplicada a qualsevol àrea corporal.

Curriculum

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat Docent de la Vall d'Hebron, promoció 2006-2012. La meva formació com a resident de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica va tenir lloc a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron entre els anys 2013 i 2018. Durant aquest període vaig obtenir l'acreditació com a expert en Microcirurgia pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona després de realitzar el curs Teoricopràctic de tècnica microquirúrgica del Centre de Cirurgia Experimental de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.Des del maig de 2018 sóc metgessa adjunta del servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial diària a la Unitat de Cremats amb el tractament del pacient cremat agut i les seves seqüeles i com a membre de l'Equip de Reconstrucció d'Extremitats.Compagino l'activitat assistencial amb la investigació en l'àmbit de la Cirurgia Reparadora i el pacient cremat. Actualment formo part de diversos projectes d'investigació com a investigadora principal i com a investigadora col·laboradora. He publicat articles en revistes científiques nacionals i internacionals. He presentat ponències en diversos cursos i múltiples comunicacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals.
Alejandra Monte Soldado

Institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Plastic Surgery and Burns

Doctor

Vall Hebron Institut de Recerca

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.