Dra. Alejandra Monte Soldado

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i exerceixo com a metgessa adjunta al Servei de Cirurgia Plàstica i cremats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2018. Amb especial interès en el tractament del pacient cremat, la reconstrucció d'extremitats i la microcirurgia aplicada a qualsevol àrea corporal.

Currículum

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat Docent de la Vall d'Hebron, promoció 2006-2012. 

La meva formació com a resident de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica va tenir lloc a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron entre els anys 2013 i 2018. Durant aquest període vaig obtenir l'acreditació com a expert en Microcirurgia pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona després de realitzar el curs Teoricopràctic de tècnica microquirúrgica del Centre de Cirurgia Experimental de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Des del maig de 2018 sóc metgessa adjunta del servei de Cirurgia Plàstica i Cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Desenvolupo la meva tasca assistencial diària a la Unitat de Cremats amb el tractament del pacient cremat agut i les seves seqüeles i com a membre de l'Equip de Reconstrucció d'Extremitats.

Compagino l'activitat assistencial amb la investigació en l'àmbit de la Cirurgia Reparadora i el pacient cremat. Actualment, formo part de diversos projectes d'investigació com a investigadora principal i com a investigadora col·laboradora. He publicat articles en revistes científiques nacionals i internacionals. He presentat ponències en diversos cursos i múltiples comunicacions orals i pòsters en congressos nacionals i internacionals.
Alejandra Monte Soldado

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Plàstica i Cremats

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.