Dr. Jacques Planas Morin

Institutions of which it is part

General Hospital

Urology

Sóc metge adjunt del Servei d’Urologia, amb especial interès en la recerca, diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Càncer de Pròstata, dedicada a l’atenció especialitzada i integral dels malalts afectes d’aquesta patologia.  

Curriculum

L’any 1998 em vaig llincenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2004 vaig finalitzar la formació com especialista en Urologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 
Des de 2004 treballo com a Facultatiu Especialista en Urologia a l’Hospital Vall d’Hebrón, dedicant-me específicament al diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. L’any 2007 vaig obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 
Des de l’any 2019 exerceixo com a Cap de Secció (en funcions) de la Secció de Patologia Prostàtica i Renal. Actualment participo com a col·laborador en diversos projectes d’investigació i estudis finançats pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) de l’Instituto Carlos III, i com a investigador principal en diversos Assaigs Clínics en Càncer de Pròstata. 
Sóc membre de la Asociación Española de Urología i de la European Association of Urology. Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals on sovint participo com a ponent. He estat el Director del primer Curs Internacional “Prostate Cancer Lives Matter”.
 
Jacques Planas Morin

Institutions

General Hospital

Urology

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.