Dr. Jacques Planas Morin

Institucions

Hospital General

Urologia

Sóc metge adjunt del Servei d’Urologia, amb especial interès en la recerca, diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. La meva activitat mèdica i investigadora es desenvolupa, principalment, a la Unitat de Càncer de Pròstata, dedicada a l’atenció especialitzada i integral dels malalts afectes d’aquesta patologia.  

Currículum

L’any 1998 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i el 2004 vaig finalitzar la formació com especialista en Urologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 

Des de 2004 treballo com a Facultatiu Especialista en Urologia a l’Hospital Vall d’Hebron, dedicant-me específicament al diagnòstic i tractament del Càncer de Pròstata. L’any 2007 vaig obtenir el Doctorat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Des de l’any 2019 exerceixo com a Cap de Secció (en funcions) de la Secció de Patologia Prostàtica i Renal. Actualment, participo com a col·laborador en diversos projectes d’investigació i estudis finançats pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) de l’Instituto Carlos III, i com a investigador principal en diversos Assaigs Clínics en Càncer de Pròstata. 

Sóc membre de la Asociación Española de Urología i de la European Association of Urology. Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals on sovint participo com a ponent. He estat el Director del primer Curs Internacional “Prostate Cancer Lives Matter”.

 
Jacques Planas Morin

Institucions

Hospital General

Urologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.