Dr. Raul Cocera Rodriguez

Institucions

Hospital General

Urologia

Metge/ssa

Sóc metge adjunt del servei de Urologia. Desenvolupo la meva activitat mèdica dintre  de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica i com a responsable de la  Unitat de Andrologia. Així mateix formo part de l’equip de professionals dedicats al seguiment i control urològic del pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2012 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona (2013-2018) , aconseguint al  el certificat “Fellow of the European Board of Urology “ al 2018.

Des de juny del 2018 sóc facultatiu especialista de Urologia al Hospital Vall Hebron (HVH) i sóc responsable de la  Unitat de Andrologia i membre de la Unitat de Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, a més participo al comitè de lesionats medul·lars de HVH.

La meva activitat assistencial es centra fonamentalment en la andrologia i la patologia funcional del aparell urinari, amb especial dedicació a la cirurgia protètica urològica (pròtesis de penis i dispositius antincontinència femenins i masculins). 

Sóc membre de la Secció de Andrologia de la Societat Catalana de Urologia, de la Societat Espanyola de Urologia i de la Associació Espanyola de andrologia, medicina sexual i reproductiva.

Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, sent  autor i coautor de ponències en diferent congressos a si com de articles publicats en revistes nacionals i internacionals.

Institucions

Hospital General

Urologia

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.