Dr. Raul Cocera Rodríguez

Institutions of which it is part

General Hospital

Urology

Sóc metge adjunt del servei d'Urologia. Desenvolupo la meva activitat mèdica dintre de la Unitat d'Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica i com a responsable de la Unitat d'Andrologia. Així mateix, formo part de l’equip de professionals dedicats al seguiment i control urològic dels pacients amb lesió medul·lar, mielomeningocele, esclerosis múltiples i patologia neurourològica complexa.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2012 i vaig realitzar la meva especialització via MIR d'Urologia a l'Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona (2013-2018) , aconseguint el certificat “Fellow of the European Board of Urology “ al 2018.
Des de juny del 2018 sóc facultatiu especialista d'Urologia a l'Hospital Vall Hebron (HVH) i sóc responsable de la Unitat d'Andrologia i membre de la Unitat d'Urologia Funcional, Neurourologia i Urodinàmica, a més participo en el comitè de lesionats medul·lars de HVH.
La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en l'andrologia i la patologia funcional de l'aparell urinari, amb especial dedicació a la cirurgia protètica urològica (pròtesis de penis i dispositius antincontinència femenins i masculins). 
Sóc membre de la Secció d'Andrologia de la Societat Catalana d'Urologia, de la Societat Espanyola d'Urologia i de l'Associació Espanyola d'andrologia, medicina sexual i reproductiva.
Per altra banda, al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, sent autor i coautor de ponències en diferents congressos a si com d'articles publicats en revistes nacionals i internacionals.
Raul Cocera Rodríguez

Institutions

General Hospital

Urology

Vall Hebron Institut de Recerca

Research technician

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.