Dra. Karla Salas Gama

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Doctor

Sóc metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, i també en Nefrologia. Formo part de la Unitat de Qualitat de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. La meva activitat es desenvolupa, principalment, en el suport de la millora de la pràctica clínica, la gestió de qualitat, el suport a la planificació estratègica i la recerca en serveis sanitaris.

Curriculum

Em vaig incorporar a la Unitat de Qualitat l’octubre de 2020. He cursat el màster de Salut Pública de la UPF/UAB, i el màster en Gestió Hospitalària i de Serveis Sanitaris de la UB. Tinc àmplia experiència en l’anàlisi i reducció de pràctiques de poc valor per promoure una assistència de qualitat. He participat en diversos treballs d’investigació multicèntrics, i actualment estic realitzant la meva tesi doctoral relacionada amb l’ús adequat de la diàlisi peritoneal i l’anàlisi de les eines d’ajuda a la presa de decisions per oferir una atenció centrada en la persona.
Karla Salas Gama

Institutions

Cross-departmental services

Doctor

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.