Sr. Luis López Pérez

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Infectious Diseases

Nurse

Sóc infermer especialista en HIV i infeccions de transmissió sexual. Des que vaig començar els estudis de grau d'Infermeria vaig tenir claríssim que em volia dedicar a tenir cura de la salut sexual de les persones, i a la lluita contra el VIH/SIDA. Tinc la grandíssima sort de poder desenvolupar la meva carrera professional en la unitat especialitzada en infeccions de transmissió sexual de Drassanes.

Curriculum

Vaig acabar el grau d'infermeria en 2014, i des d'aquest mateix moment he estat estudiant i treballant durament per aprofundir coneixements en el terreny de les infeccions de transmissió sexual i el VIH. El 2015 vaig marxar a Londres a treballar per al Chelsea and Westminster Hospital NHS, on vaig poder especialitzar-me en microscòpia relacionada amb les ITS. Als mesos, em vaig convertir en Nurse Specialist i vaig poder continuar la meva carrera professional, obtenint l'especialitat de STI and HIV del Health Education of England NHS. Durant els dos següents anys vaig formar part de la Sexual Health and HIV clínic del St Mary's Hospital (Imperial College NHS), on vaig poder millorar els meus coneixements de ginecologia i microscòpia. Quan vaig tornar a Espanya el 2017, vaig tornar a formar part de la plantilla d'infermeria de l'Hospital Vall d'Hebron, on actualment exerceixo les meves funcions d'infermer de pràctica avançada en infeccions de transmissió sexual a la unitat de ITS- Drassanes. En l'actualitat, he finalitzat l'especialització de HIV / ITS de la UOC, estic preparant el TFG del Màster de VIH/SIDA de l'Hospital Clínic i la Universitat de Barcelona, ​​i en un futur molt proper tinc la intenció de desenvolupar el meu doctorat a la unitat on treballo. Al mateix temps, he presentat al costat d'altres infermers de la meva unitat, un projecte per als premis d'Infermeria i societat, que ha estat guardonat amb el primer premi a la bona pràctica infermera. He presentat diverses publicacions en el camp de les ITS, formo part del professorat docent per als especialistes d'infermeria en ginecologia i obstetrícia (llevadores).
Luis López Pérez

Institutions

Cross-departmental services

Infectious Diseases

Nurse

Vall Hebron Institut de Recerca

Research technician

Infectious Diseases

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.