Sr. Luis López Pérez

Institucions

Serveis transversals

Malalties Infeccioses

Infermer/a

Sóc infermer especialista en HIV i infeccions de transmissió sexual. Des que vaig començar els estudis de grau d'Infermeria vaig tenir claríssim que em volia dedicar a tenir cura de la salut sexual de les persones, i a la lluita contra el VIH/SIDA. Tinc la grandíssima sort de poder desenvolupar la meva carrera professional en la unitat especialitzada en infeccions de transmissió sexual de Drassanes.

Currículum

Vaig acabar el grau d'infermeria en 2014, i des d'aquest mateix moment he estat estudiant i treballant durament per aprofundir coneixements en el terreny de les infeccions de transmissió sexual i el VIH. El 2015 vaig marxar a Londres a treballar per al Chelsea and Westminster Hospital NHS, on vaig poder especialitzar-me en microscòpia relacionada amb les ITS. Als mesos, em vaig convertir en Nurse Specialist i vaig poder continuar la meva carrera professional, obtenint l'especialitat de STI and HIV del Health Education of England NHS. Durant els dos següents anys vaig formar part de la Sexual Health and HIV clínic del St Mary's Hospital (Imperial College NHS), on vaig poder millorar els meus coneixements de ginecologia i microscòpia. Quan vaig tornar a Espanya el 2017, vaig tornar a formar part de la plantilla d'infermeria de l'Hospital Vall d'Hebron, on actualment exerceixo les meves funcions d'infermer de pràctica avançada en infeccions de transmissió sexual a la unitat de ITS- Drassanes. En l'actualitat, he finalitzat l'especialització de HIV / ITS de la UOC, estic preparant el TFG del Màster de VIH/SIDA de l'Hospital Clínic i la Universitat de Barcelona, ​​i en un futur molt proper tinc la intenció de desenvolupar el meu doctorat a la unitat on treballo. Al mateix temps, he presentat al costat d'altres infermers de la meva unitat, un projecte per als premis d'Infermeria i societat, que ha estat guardonat amb el primer premi a la bona pràctica infermera. He presentat diverses publicacions en el camp de les ITS, formo part del professorat docent per als especialistes d'infermeria en ginecologia i obstetrícia (llevadores).
Luis López Pérez

Institucions

Serveis transversals

Malalties Infeccioses

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.