Talent on Campus

Mª Alba Erra Duran's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Mª Alba
Erra Duran

Dra.
Mª Alba
Erra
Duran

Sóc metgessa, facultatiu especialista del Servei de Reumatologia i responsable de la línia d'artritis psoriàsica de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat. Aquesta línia està formada per una part assistencial, que es desenvolupa en una consulta monogràfica on s'ofereix una atenció integral al pacient amb una avaluació multidisciplinària de la malaltia.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Vaig estudiar medicina i cirurgia en la Universitat Autònoma de Barcelona i en la Facultat de Medicina de l'Hospital Universitari Vall Hebron. Posteriorment vaig realitzar la meva formació com a metgessa especialista en reumatologia en el Servei de Reumatologia del mateix centre. 

Des de juny del 2003 fins a febrer de 2006 vaig seguir treballant al mateix amb una beca de l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de febrer de 2006 i fins a maig de 2018 vaig treballar com adjunta de Reumatologia en l'Hospital Sant Rafael, on des del febrer de 2015 fins a maig de 2018 vaig ser la coordinadora del Servei de Reumatologia d'aquest centre. 

Des de maig de 2018 sóc metgessa adjunta del servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari Vall Hebron i sóc la responsable de la línia d'artritis psoriàsica, en la seva vessant d'assistència, formació i investigació.

A part de la meva tasca assistencial, des de juny de 2011 fins a juny de 2015 vaig formar part de la junta de la Societat Catalana de Reumatologia on vaig ocupar el càrrec de secretaria, i he col·laborat amb diferents grups de recerca, en publicacions, en l'àmbit de les artritis cròniques inflamatòries i les patologies del metabolisme ossi.

El novembre de 2017 vaig obtenir el títol de doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo