Talent on Campus

Mireia Barceló Bru's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Mireia
Barceló Bru

Dra.
Mireia
Barceló
Bru

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i la Coordinadora de la Unitat de Metabolisme Ossi, especialment orientada a l'estudi de les patologies que afecten el metabolisme de l'os, principalment l'osteoporosi. Una part destacada de la nostra activitat està centrada en l'estudi del metabolisme ossi en els pacients trasplantats pulmonars i en pacients amb fractura de maluc de baix impacte.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig finalitzar la meva formació com a especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron l'any 2007.
 
En finalitzar la residència vaig estar vinculada al Servei realitzant el control dels pacients en teràpia biològica fins a l'any 2012 quan vaig centrar ja la meva activitat en les patologies del metabolisme ossi.
 
Durant aquests anys, la meva activitat investigadora ha estat clínica, basada principalment en l'estudi de l'osteoporosi en els pacients trasplantats pulmonars.
 
Des de fa dos anys sóc membre dels grups de treball en metabolisme ossi de la Societat Catalana de Reumatologia (OsCat) i de la Societat Espanyola de Reumatologia (OsteoResSER).

Mantinc la meva formació continuada a través de diversos cursos i congressos nacionals i internacionals i participo en diversos cursos de formació a professionals d'atenció primària.

  
Related professionals
Dra. Maria
López Lasanta
Dra. Helena
Borrell Paños
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Sra. Mayte
Serrat Lopez
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro