Sra. Marta Duero Adrados

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Pharmacy

Pharmacist

Sóc farmacèutica especialista en farmàcia hospitalària, dedicada a l’atenció farmacèutica de pacients de l’àrea de cardiologia, urgències i centrada especialment en malalts crònics complexos. Treballo també com a referent en seguretat de pacients pel que fa a l’ús segur del medicament a l’hospital i la prevenció d’errors de medicació.

Curriculum

L’any 2008 vaig obtenir l’especialitat en farmàcia hospitalària a Vall d’Hebron i des de llavors treballo com a farmacèutica adjunta. Entre altres tasques, realitzo atenció farmacèutica a pacients de cardiologia, cirurgia cardíaca i crítics de la Unitat Coronària així com també d’una part dels malalts que ens visiten a urgències. He coordinat diferents projectes per a millorar l’atenció a pacients fràgils pel que fa a la medicació i la seva conciliació entre els diferents nivells assistencials.
Des del 2010 sóc referent en l’ús segur del medicament a l’hospital, formo part de la Subcomissió de Prevenció d’Errors de Medicació i de la Unitat Funcional per a la Seguretat de Pacients; responsable del procés de prevenció d’errors de medicació i la seva acreditació segons la Norma UNE-EN-ISO 9001/2008.
Activitat docent
Des de fa anys organitzo el curs de Prevenció d’Errors de Medicació en la Pràctica Assistencial, així com diferents cursos relacionats amb seguretat. Participo en la formació dels nous residents en el seu procés d’acollida.
Formació
Interessada sempre en formar-me de manera contínua, vaig estudiar per obtenir el Máster Oficial en Investigación, Control y Desarrollo de Medicamentos (Facultat de Farmàcia. Universitat de Barcelona) i el 2014 vaig finalitzar el Máster en Gestión Hospitalaria y de Servicios Sanitarios (Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona).
Marta Duero Adrados

Institutions

Cross-departmental services

Pharmacy

Pharmacist

Vall Hebron Institut de Recerca

Senior researcher

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.