Sra. Marta Duero Adrados

Institucions

Serveis transversals

Farmàcia

Farmacèutic/a

Sóc farmacèutica especialista en farmàcia hospitalària, dedicada a l’atenció farmacèutica de pacients de l’àrea de cardiologia, urgències i centrada especialment en malalts crònics complexos. Treballo també com a referent en seguretat de pacients pel que fa a l’ús segur del medicament a l’hospital i la prevenció d’errors de medicació.

Currículum

L’any 2008 vaig obtenir l’especialitat en farmàcia hospitalària a Vall d’Hebron i des de llavors treballo com a farmacèutica adjunta. Entre altres tasques, realitzo atenció farmacèutica a pacients de cardiologia, cirurgia cardíaca i crítics de la Unitat Coronària així com també d’una part dels malalts que ens visiten a urgències. He coordinat diferents projectes per a millorar l’atenció a pacients fràgils pel que fa a la medicació i la seva conciliació entre els diferents nivells assistencials.
Des del 2010 sóc referent en l’ús segur del medicament a l’hospital, formo part de la Subcomissió de Prevenció d’Errors de Medicació i de la Unitat Funcional per a la Seguretat de Pacients; responsable del procés de prevenció d’errors de medicació i la seva acreditació segons la Norma UNE-EN-ISO 9001/2008.
Activitat docent
Des de fa anys organitzo el curs de Prevenció d’Errors de Medicació en la Pràctica Assistencial, així com diferents cursos relacionats amb seguretat. Participo en la formació dels nous residents en el seu procés d’acollida.
Formació
Interessada sempre en formar-me de manera contínua, vaig estudiar per obtenir el Máster Oficial en Investigación, Control y Desarrollo de Medicamentos (Facultat de Farmàcia. Universitat de Barcelona) i el 2014 vaig finalitzar el Máster en Gestión Hospitalaria y de Servicios Sanitarios (Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona).
Marta Duero Adrados

Institucions

Serveis transversals

Farmàcia

Farmacèutic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.