La Dra. Maria Queralt Gorgas, cap del Servei de Farmàcia, rep el reconeixement anual més prestigiós de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària

El 66 Congrés de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària també va atorgar el premi Roberto Marín a María Larrosa García al millor projecte presentat per un o una resident.

20/10/2021

La Dra. Maria Queralt Gorgas, cap del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha rebut la Medalla Joaquín Bonal, el reconeixement més prestigiós que lliura cada any la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) en el 66è Congrés d'aquesta entitat. La condecoració reconeix la trajectòria de la Dra. Gorgas en l'àmbit de la Farmàcia Hospitalària i la seva implicació amb la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària. La SEFH és una organització científica, privada, activa i professional, sense ànim de lucre, dedicada a incrementar l'estat del coneixement sobre la farmàcia hospitalària i l'ús adequat i segur dels medicaments.

La Dra. Maria Queralt Gorgas ha estat cap del Servei de Farmàcia en hospitals de diferent complexitat fins a arribar a dirigir el Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, el més gran de Catalunya. Durant tots els anys d'activitat professional ha col·laborat estretament amb la SEFH i ha format part de nombrosos grups de treball. Actualment és la subdirectora de la revista Farmàcia Hospitalària i és vicepresidenta de la Comissió de Seguretat de Medicaments d'Ús Humà de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris. La docència com a professora associada de Farmacologia en la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona és una altra faceta a destacar en la seva trajectòria.

El premi Roberto Marín, atorgat a la farmacèutica de Vall d’Hebron María Larrosa García

El 66 Congrés de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària també va atorgar el premi Roberto Marín a María Larrosa García al millor projecte presentat per un o una resident. María Larrosa va finalitzar la residència en el Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron el mes de maig passat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.