Sra. Mireia Forner Puntonet

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Psychologist

Sóc psicòloga especialista en psicologia clínica. Màster en Psicologia i Psiquiatria infanto-juvenil per la Universitat de Barcelona. Adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron dins de la secció d'Interconsulta i Programes d'Enllaç.

Curriculum

Actualment treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i les seves famílies, amb pacients amb malalties minoritàries i amb víctimes d'abús sexual infantil. Aquestes àrees de treball m'han portat a especialitzar-me en tractaments psicològics basats en l'evidència pel trastorn d'estrès posttraumàtic. M'interessa tant el vessant clínic, com la recerca i la docència.

Participo com a Professora col·laboradora en el Màster d'Endocrinologia Pediàtrica de la Universitat Autònoma de Barcelona i en el Postgrau d'Expert en TDAH, trastorns de l'aprenentatge i de la conducta de la Fundació Privada Adana.

Sóc membre del Comitè d'Humanització del nostre hospital, del grup de treball de l'hospital infantil sobre Benestar Emocional; així mateix, també formo part del grup de treball sobre la Transició. Membre del grup de treball sobre Violències Sexuals en la infància i l'adolescència de l'Ajuntament de Barcelona.

Durant la pandèmia de la COVID-19 vaig ser la coordinadora de l'atenció psicològica i psiquiàtrica a familiars i a professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Psychiatry

Psychologist

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.