Sra. Mireia Forner Puntonet

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Sóc psicòloga especialista en psicologia clínica. Màster en Psicologia i Psiquiatria infanto-juvenil per la Universitat de Barcelona. Adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron dins de la secció d'Interconsulta i Programes d'Enllaç.

Currículum

Actualment treballo amb nens/es i adolescents que es troben en procés de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) i les seves famílies, amb pacients amb malalties minoritàries i amb víctimes d'abús sexual infantil. Aquestes àrees de treball m'han portat a especialitzar-me en tractaments psicològics basats en l'evidència pel trastorn d'estrès posttraumàtic. M'interessa tant el vessant clínic, com la recerca i la docència.

Participo com a Professora col·laboradora en el Màster d'Endocrinologia Pediàtrica de la Universitat Autònoma de Barcelona i en el Postgrau d'Expert en TDAH, trastorns de l'aprenentatge i de la conducta de la Fundació Privada Adana.

Sóc membre del Comitè d'Humanització del nostre hospital, del grup de treball de l'hospital infantil sobre Benestar Emocional; així mateix, també formo part del grup de treball sobre la Transició. Membre del grup de treball sobre Violències Sexuals en la infància i l'adolescència de l'Ajuntament de Barcelona.

Durant la pandèmia de la COVID-19 vaig ser la coordinadora de l'atenció psicològica i psiquiàtrica a familiars i a professionals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.