Dra. Gemma Español Martin

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Soc metgessa especialista en psiquiatria infantil-juvenil. Formo part de l'equip d'interconsulta i programes d'enllaç del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La meva tasca assistencial se centra a tractar les afeccions psiquiàtriques comòrbides al pacient pediàtric, hospitalitzat i en l'àmbit ambulatori. Les meves àrees d'expertesa són el diagnòstic i tractament dels trastorns del neurodesenvolupament en el pacient pediàtric complex. Formo part de l'equip de trasplantament d'òrgan sòlid (renal, hepàtic, cardíac o pulmonar) pediàtric de l'hospital.

Currículum

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (UB) l'any 2010, obtenint l'especialitat de Psiquiatria via MIR. Des de l'any 2015 exerceixo com a psiquiatra adjunta al Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 

En l'actualitat curso estudis de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

Paral·lelament, estic vinculada al VHIR on col·laboro en diferents estudis d'investigació genètica i del neurodesenvolupament (Trastorn de l'Espectre Autista, Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat, Trastorns d'Aprenentatge ...), així com diversos projectes de recerca i assajos clínics. 

També imparteixo l'assignatura de psiquiatria a la Unitat Docent Hospitalària Vall d'Hebron.

Gemma Español Martin

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.